این استعفا، آن هم پس از کسب عنوان قهرمانی، سوالات متعددی را درباره آینده مدیریتی تراکتور برانگیخت. دلیل این تصمیم ناگهانی چه بود؟ آیا مشکلات پنهانی در باشگاه وجود داشت؟ و مهمتر از همه، چه کسی سکان هدایت تراکتور را در دست خواهد گرفت؟
به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از رویداد24؛ در حالی که تبریز غرق در شادی قهرمانی تراکتور بود، انتشار یک استوری اینستاگرامی از سوی مدیرعامل باشگاه، موجی از ابهامات را به همراه داشت. سعید مظفریزاده ساعاتی پس از جشن قهرمانی، با انتشار متنی کوتاه از سمت خود کنارهگیری کرد و از هواداران، مسئولان و اعضای باشگاه قدردانی نمود. او به طور ویژه از زنوزی، مالک باشگاه، برای اعتمادش تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که همواره هوادار تراکتور باقی بماند.
این استعفا، آن هم پس از کسب عنوان قهرمانی، سوالات متعددی را درباره آینده مدیریتی تراکتور برانگیخت. دلیل این تصمیم ناگهانی چه بود؟ آیا مشکلات پنهانی در باشگاه وجود داشت؟ و مهمتر از همه، چه کسی سکان هدایت تراکتور را در دست خواهد گرفت؟
اگرچه استوری استعفای مظفریزاده ساعاتی بعد حذف شد، اما منابع خبری از تصمیم قطعی او برای جدایی خبر دادند. به نظر میرسد او برای جلوگیری از ایجاد حواشی بیشتر پس از جشن پرحاشیه قهرمانی، فعلاً سکوت اختیار کرده است.
جشن قهرمانی تراکتور نیز خالی از اتفاق نبود. هجوم ناگهانی هواداران به زمین چمن ورزشگاه یادگار امام در لحظه بالا بردن جام، باعث نیمهکاره ماندن مراسم شد. با این حال، ساعاتی بعد، هواداران پرشور بار دیگر ورزشگاه را مملو کردند و به شادمانی پرداختند.
در اقدامی دیگر، باشگاه تراکتور فردای جشن قهرمانی، با انتشار بیانیهای تند، از قطع همکاری با صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی خبر داد. مدیران باشگاه، این سازمان را به کارشکنی، تلاش برای تحمیل نظرات و افراد خود، دست بردن در محتوای برنامهها، ایجاد مشکل در انتخاب مجری و توهین به شعور مخاطبان متهم کردند و موضع صداوسیما در قبال جشن قهرمانی را مصداق «غریبگی در وطن» دانستند.
در میان این اتفاقات، برخی رسانهها از موافقت با استعفای مجازی مظفریزاده خبر دادند، اما باشگاه هیچ واکنش رسمی نشان نداد و خود مظفریزاده نیز سکوت کرد.
در مورد دلیل استعفای مظفریزاده، گمانهزنیهای مختلفی مطرح شده است. برخی، اتفاقات جشن قهرمانی و نارضایتی مالک باشگاه از نحوه برگزاری آن را عامل اصلی میدانند. روایت دیگر حاکی از آن است که زنوزی پس از قهرمانی قصد دارد شخصاً امور باشگاه را در دست بگیرد و نیازی به مدیرعامل جدید نمیبیند. همچنین، شایعاتی از وجود اختلاف بین مظفریزاده و خداداد عزیزی، مدیر فنی تیم، به گوش میرسد.
با این حال، منابع آگاه نزدیک به باشگاه، دو فرضیه اول را رد میکنند و تاکید دارند که استعفای مظفریزاده ارتباطی با جشن قهرمانی ندارد و زنوزی نیز فرصت ورود به امور روزمره باشگاه را ندارد و وجود یک مدیرعامل مستقل ضروری است.
همچنین، یک منبع آگاه دیگر، ضمن تایید وجود مشکل بین مظفریزاده و عزیزی، مطمئن نیست که این موضوع دلیل اصلی استعفا باشد. به گفته این منبع، مظفریزاده در فصل گذشته نیز از حاشیهسازیهای عزیزی ناراضی بود و از اینکه او به عنوان نفر اول مدیریت تیم معرفی میشود، دلخور بود. ویدئوهایی از فصل قبل نشان میدهد که عزیزی در حضور مظفریزاده، مواضع باشگاه و تیم را برای رسانهها تعیین میکرد.
به نظر میرسد مظفریزاده احساس میکند جایگاه و نامش تحت تاثیر خداداد عزیزی قرار گرفته و احترام لازم را دریافت نمیکند. در مصاحبه خداداد عزیزی پس از قهرمانی نیز هیچ اشارهای به مظفریزاده یا مدیرعامل باشگاه نشد و در جشن قهرمانی اهواز نیز این دو در کنار یکدیگر دیده نشدند.
در حال حاضر، تراکتور هنوز فعالیت نقلوانتقالاتی خود را آغاز نکرده و اخبار منتشر شده در این زمینه، صرفاً گمانهزنی رسانههاست. با این حال، باشگاه باید هرچه سریعتر تکلیف مدیرعاملی خود را مشخص کند تا بتواند وارد بازار نقلوانتقالات شود. به نظر میرسد طی یکی دو روز آینده، وضعیت همکاری مظفریزاده با تراکتور روشن خواهد شد. خداداد عزیزی اعلام کرده که در فصل آینده در تراکتور خواهد ماند و اکنون باید دید آیا مظفریزاده نیز در این تیم به کار خود ادامه خواهد داد یا خیر. شاید هم اصلاً هیچ مشکلی بین این دو وجود نداشته باشد!
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید