در پی ربایش کشتی بشردوستانه «مادلین»، جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامهای به سفرای ۷ کشور اروپایی و منطقهای، خواستار موضعگیری صریح، برخورد قاطع و اقدام عملی دولتهای متبوع آنان در قبال این اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز (ایونا ) به نقل از خبرگزاری فارس : اتحادیهٔ جنبش عدالتخواه دانشجویی به سفرای ۷ کشور، پیرامون لزوم برخورد قاطع با رژیم صهیونسیتی در قبال کشتی مادلین نامه نوشتند. متن نامه بدین شررح است: بسم الله الرحمن الرحیم ما، اعضای اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی جمهوری اسلامی ایران، با نگرانی عمیق و قلبی آکنده از اندوه و خشم، اقدام غیرقانونی و ضدانسانی رژیم اشغالگر صهیونیستی در ربایش کشتی بشردوستانهٔ «مادلین» را محکوم میکنیم. این کشتی که حامل فعالان بینالمللی حقوق بشر از ملیتهای گوناگون بود، بهعنوان نمادی از همبستگی جهانی با مردم مظلوم غزه در برابر محاصره غیرانسانی این منطقه، به سمت این سرزمین در حرکت بود.
ربایش این کشتی اقدامی آشکار در نقض آزادی دریانوردی، اصول مسلم حقوق بینالملل و ارزشهای انسانی به شمار میرود و نمایانگر چهره واقعی رژیمی است که با توسل به زور، سرکوب و سانسور، تلاش میکند صدای مظلومان را در این محاصرهٔ غیرانسانی خاموش کند. کشتی «مادلین» تنها یک وسیله نقلیه دریایی نبود، بلکه نمادی از امید و ایستادگی در برابر ظلم و ستم بود؛ مأمنی برای حمایت از مظلومان و ابزاری برای شکستن دیوار سکوت تحمیلشده بر جهانیان در قبال نسلکشی صورتگرفته در نوار غزه. ما، دانشجویان عدالتخواه ایران، ضمن ابراز همبستگی با فعالان ربودهشده و خانوادههای آنان، از دولتها و ملتهایی که اتباعشان در این کشتی حضور داشتند – بهویژه کشورهای اروپایی – مصرّانه میخواهیم که با کنار گذاشتن مواضع انفعالی و حتی همراهی سیاسی شرمآور با رژیم صهیونیستی، اقداماتی ملموس و مؤثر در برابر این جنایت صورت دهند. این اقدامات میتواند شامل اعمال تحریمهای سیاسی، تعلیق روابط نظامی و تسلیحاتی، پیگیری حقوقی در نهادهای بینالمللی و فشارهای دیپلماتیک نظیر به کاربستن قطعنامهٔ «اتحاد برای صلح» در مجمع عمومی سازمان ملل جهت پایان دادن به محاصره غزه و پاسخگو کردن رژیم اشغالگر در قبال جنایاتش باشد.
اکنون لحظهای سرنوشتساز برای آزمون صداقت دولتهای غربی در پایبندی به ارزشهای ادعاییشان چون آزادی، عدالت و حقوق بشر فرا رسیده است. سکوت و بیعملی، دیگر نه توجیهپذیر است و نه قابلقبول. با امید به بیداری وجدانهای جهانی و تحقق عدالت اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵ | ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ رونوشت: ماتیاس اوترشتد، سفیر سوئد در تهران نیکولا روش، سفیر فرانسه در تهران مارکوس پوتسل، سفیر آلمان در تهران حجابی کرلانگیچ، سفیر ترکیه در تهران آنتونیو سانچس بندیتو گاسپار، سفیر اسپانیا در تهران امیل فردریک دوبونت، سفیر هلند در تهران سفارت برزیل در تهران .
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید