آسیب های اجتماعی

آخرین اخبار

۶۰۰‌هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در مدارس ایران تحصیل می‌کنند. به تازگی برخی نمایندگان مجلس و مسوولان کشور نسبت به تبعات حضور میلیون‌ها اتباع غیرمجاز افغانی در کشور هشدار داده‌اند.

با دستور وزیر کشور جلسه‌ای فوق‌العاده درباه حمل و نقل عمومی با حضور نهادهای مرتبط برگزار شد. در این جلسه تصمیماتی فوری برای بازنگری در دستورالعمل‌های نظارتی، تقویت احراز هویت رانندگان، برخورد با فعالیت‌های غیرقانونی و افزایش ایمنی سفرهای شهری اتخاذ شد.

در ماجرای الهه حسین‌نژاد شاید خشونت، جرم، فقر، تنگدستی، امنیت زنان، پلیس و نظارت وجود دوربین و وسایل حمل و نقل عمومی بیشترین کلیدواژه و عامل موثر برای قتل او ذکر شد.

فرماندار تهران با تاکید بر لزوم توجه جدی به مسائل سالمندان، خواستار ورود فعال و هماهنگ تمامی دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، دانشگاهی، شهرداری‌ها و آموزش و پرورش به موضوع سالمندی شد و هشدار داد که بی‌توجهی به این حوزه، آینده جامعه را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: چند روز پیش، دخترخانمی با جنایتی مواجه شد و عملا آن دخترخانم با مظلومیت به قتل رسید و چقدر به این موضوع دامن می‌زنند و داستان می‌سازند.

رضا ملک زاده معاون سابق وزیر بهداشت گفت: ۲۷ درصد مردم رفسنجان تریاک می‌کشند.

براساس آمارهای موجود، مصرف دخانیات هر روز تقریباً جان ۱۹۱ نفر را در ایران می‌گیرد و سالانه حدود ۷۰هزار نفر قربانی این عادت مرگبار می‌شوند؛ درعین‌حال به‌دلیل عدم اجرای کامل قوانین میزان مصرف دخانیات به‌طور روزافزونی در حال افزایش است.

استفاده از ظروف یک‌بارمصرف، به‌ویژه در مراسم‌های جشن، عزاداری و دورهمی‌ها، طی سال‌های اخیر به یک عادت رایج در میان خانواده‌های ایرانی تبدیل شده است و بار سنگینی بر دوش محیط‌زیست و سلامت عمومی جامعه تحمیل می‌کند.

در حالی‌ که بسیاری تصور می‌کردند کرونا به پایان راه رسیده، متخصصان هشدار می‌دهند که کاهش ایمنی جمعی و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی، زمینه‌ساز موج تازه‌ای از ابتلا شده است. دکتر مینو محرز می‌گوید واکسن‌های فعلی دیگر آن اثربخشی گذشته را ندارند و در عین حال، حضور میلیون‌ها زائر در مراسم حج و سفرهای داخلی، زنگ خطر را برای انتشار بیماری‌های عفونی به صدا درآورده است.

روند  فرزند آوری و جوانی جمعیت در ایران به یک علامت سوال جدی تبدیل شده است. در واقع با توجه به شرایط اقتصاد ی، اجتماعی و فرهنگی و تغییر سبک زند گی، روند  کُند  و حتی «ایستا» به خود  گرفته است.

هرچند رسانه‌های معاند می‌کوشند از مشکلات معیشتی کامیونداران مشکل امنیتی برای کشور بسازند، اما کامیونداران می‌گویند با جریان معاند مرزبندی دارند و حاضر نیستند امنیت و آرامش کشور را به خطر بیندازند.

موضوع جمعیت و چالش‌های مربوط به آن از مهم‌ترین دغدغه‌های حال حاضر کشور است. تامین مسکن مناسب و ایجاد شغل پایدار از مهم‌ترین مولفه‌های تشویق به فرزندآوری در جوانان است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر در نشست خبری گفت: فعالیت دستفروشان منوط به ثبت نام در سامانه ملی مجوز است .

معاون سازمان بهزیستی استان تهران گفت: طرح ساماندهی کودکان کار با همکاری شهرداری، اداره‌کل امور اتباع، سازمان ثبت احوال و چند دستگاه دیگر در تهران اجرا می‌شود.

طبق گفته رئیس پلیس فتا؛ اغلب سایت‌های همسریابی و صیغه‌یابی فاقد هرگونه مجوز قانونی‌اند و «بسیاری از آنها صرفاً با هدف فریب کاربران و ارتکاب کلاهبرداری طراحی شده‌اند.»

کارشناسان حوزه «جمعیت» بر این باور هستند که «پنجره باز جمعیتی» آخرین فرصت برای افزایش جمعیت کشور است و اگر از آن استفاده نشود با بحران «سیاه چاله جمعیتی» مواجه می‌شویم که برون‌رفت از آن بسیار سخت خواهد بود...

جامعه برای بقا و پویایی خود نیازمند مجموعه‌ای از هنجارها و چارچوب‌هاست.

جزئیات عوارض یک ماده محرک بنام «کاپتاگُن» یا «کِپتاگون» که داعشی ها پیش از ارتکاب به جنایات وحشتناک و غیرانسانی خود استفاده می کنند را در این مطلب بخوانید.

به گفته عموی تتلو، امیرحسین یک هفته است که در زندان ازدواج کرده است! همچنین او با تمام اعضای خانواده اش قهر است.

این فاصله نشان می‌دهد که علی‌رغم وجود روحیه خیرخواهانه در مردم، نتوانسته‌ایم پیوندی مدیریتی و ساختاری میان این روحیه و نظام نیکوکاری تشکیلاتی ایجاد کنیم.