سه شنبه، 31 تیر 1404
فوری

اسناد جنایات زیست‌محیطی اسرائیل مستند می‌شود

7 ساعت قبل
بازدید: 106
کد خبر: 000145928
0
اسناد جنایات زیست‌محیطی اسرائیل مستند می‌شود

رئیس سازمان حفاظت‌ محیط‌زیست با نهادهای بین المللی مکاتباتی داشتیم زیرا رژیم صهیونیستی در این جنگ ناجوانمردانه تمامی قواعد و اصول حقوق بین الملل را زیرپا گذاشت و سلامت عمومی مردم و سلامت منابع زیستی را مورد هدف قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز (ایونا ) به نقل از خبرگزاری فارس :شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در جریان بازدید سرزده ریاست محترم جمهور از سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان غیور، دانشمندان و مردم شریف کشورمان، گفت: آنچه که در جنگ ها کمتر مورد توجه قرار می گیرد، اثرات جنگ بر محیط زیست و عرصه های طبیعی است و برخی از پیامدهای جنگ ها بلندمدت است. وی افزود: ما نمی‌توانیم از مساله مهمی به نام گردوغبار در استانهای غربی و جنوب غربی صحبت کنیم و از تخریب عامدانه هورالعظیم توسط رژیم بعثی صدام صحبت نکنیم در حالیکه عوارض آن همچنان ماندگار است. رییس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: بالغ بر ۹ هزار هکتار از جنگل ها و اراضی مناطق تحت حفاظت ما در این جنگ دچار آسیب شدند و بعضی از آنها در مناطق بکر و زون امن بودند و از لحاظ شاخصه های تنوع زیستی در شرایط زیستی بالایی بودند. انصاری از فعال شدن کارگروه اضطرار در ایام جنگ خبر داد و گفت: کمیته مستندسازی ما در سازمان نیز در حال حاضر پیگیری موضوع را بر عهده دارد. او افزود: با نهادهای بین المللی مکاتباتی داشتیم زیرا رژیم صهیونیستی در این جنگ ناجوانمردانه تمامی قواعد و اصول حقوق بین الملل را زیرپا گذاشت و سلامت عمومی مردم و سلامت منابع زیستی را مورد هدف قرار داد.

وی در این جلسه از برنامه‌ریزی بنیادین در سازمان حفاظت محیط زیست برای ترویج و گسترش امر آموزش در حوزه محیط زیست خبر داد و آن را مطابق با سیاست‌های دولت چهاردهم و دیدگاه های ریاست محترم جمهور برشمرد. در این جلسه همچنین معاونین سازمان حفاظت محیط زیست گزارشاتی از شرایط محیط‌زیستی کشور و همچنین مدیریت مخاطرات ایام جنگ را برای ریاست محترم جمهور ارائه کردند. حمید ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان با اشاره به اینکه ۱۳ منطقه از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در زمان جنگ ۱۲ روزه آسیب دیده است، گفت: در زمینه تکنولوژی های نوین و تامین نیروی انسانی نیازمند حمایت ویژه دولت هستیم. صدیقه ترابی، معاون محیط زیست انسانی سازمان نیز در این نشست ضمن اشاره به رصد و پایش آلودگی های ناشی از جنگ در این ایام، گفت: تنها در دو مورد حمله به ذخیره گاه های سوخت در مناطق کن و ری در تهران نزدیک به ۴۷ هزار تن گاز گلخانه ای وارد هوای تهران شد و این تبعات زیادی را از جنبه های سلامت و محیط زیست در این مناطق به دنبال داشته است.

هادی کیادلیری، معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این دیدار افزود: ما نیازمند تغییرات اساسی در حوزه آموزش و مشارکت های مردمی در حوزه محیط زیست هستیم. او گفت: ما به اندازه کافی آگاهی داریم اما توزیع آن به درستی انجام نگرفته است که باید برایث این مساله چاره اندیشی کنیم. احمدرضا لاهیجان زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دریاچه ارومیه بیان داشت: پایبندی دستگاه های مسوول به مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه باید به صورت جدی دنبال شود. متاسفانه برغم مصوبات اضافه برداشت از چاههای مجاز و توسعه کشاورزی و باغات همراه با تشدید خشکسالی موجب وضعیت بحرانی دریاچه در سالجاری شده است. امید حاجتی، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان با اشاره به اینکه عمل به سیاست های آمایش سرزمین باید در نظام حکمرانی کشور دنبال شود، گفت: ما مشکل جدی در نیروی انسانی داریم. ۵۱ درصد از پست های سازمان بلاتصدی است و در حوزه هایی مانند پایش و نظارت یک نفر نیروی کارشناس پایش سالانه بیش از ۶۰۰ صنعت را انجام می دهد و برای رفع مشکلات این حوزه باید تدبیر شود.

خبرنگار : ن.نوذری

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar