13:19 , 1404/2/2
کد خبر: 000134915
بازدید: 1190
آموزش پخت یک غذای اسپانیایی با ران مرغ

یک سرآشپز چیره‌دست اسپانیایی شما را با فوت و فن تهیه یک شام لذیذ و اصیل اسپانیایی با محوریت ران مرغ آشنا می‌کند. او با استفاده از مواد اولیه تازه و معطری همچون ران‌های آبدار مرغ، قارچ‌های خوش‌طعم، سیر و پیاز طلایی، گوجه‌های گیلاسی شیرین و عصاره غنی مرغ، یک ترکیب بی‌نظیر از عطر و طعم خلق می‌کند.

به گزارش خبرنگار تیم وبگردی ایونا به نقل از برترین ها, در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با مواد اولیه شامل: ۸ عدد ران مرغ، ۴۰۰ گرم قارچ، ۳ حبه سیر، ۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی، یک فنجان عصاره مرغ، دو عدد پیاز، نمک، پاپریکا، سیر، ۵۰ گرم کره، ۲ عدد خیار، ۲ عدد گوجه فرنگی، یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، نصف یک عدد کاهو و ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون این شام خوشمزه را درست می‌کند.

طعم اصیل اسپانیا در بشقاب شما؛ راز یک شام خوشمزه با ران مرغ به سبک مادرید!

به گزارش ایونا نیوز  ،اگر به دنبال دستور پختی متفاوت و خوش طعم برای یک شام دلچسب هستید، ویدیویی جذاب منتشر شده که در آن یک سرآشپز اسپانیایی، مرحله به مرحله طرز تهیه یک غذای لذیذ با استفاده از ران مرغ را آموزش می‌دهد. در این دستور پخت، ۸ عدد ران مرغ با ترکیبی از مواد تازه و معطر شامل ۴۰۰ گرم قارچ، ۳ حبه سیر خرد شده، ۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی، دو عدد پیاز و یک فنجان عصاره مرغ پخته می‌شوند و با نمک، پاپریکا و پودر سیر طعم‌دار می‌گردند. افزودن ۵۰ گرم کره در مراحل پخت، به غنای طعم این خوراک کمک می‌کند. در کنار این غذای اصلی، به نظر می‌رسد یک سالاد تازه و رنگارنگ نیز با استفاده از دو عدد خیار، دو عدد گوجه فرنگی، یک فلفل دلمه‌ای قرمز و نیمی از یک کاهو، همراه با ۵۰ میلی‌لیتر روغن زیتون تهیه می‌شود تا یک وعده غذایی کامل و به سبک اسپانیایی سرو گردد. این ویدئو می‌تواند الهام‌بخش خوبی برای تهیه یک شام خوشمزه و متفاوت باشد.

خبرنگار: رقیه نقوی

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید