سه شنبه، 31 تیر 1404
فوری

جغور بغور؛ طعم اصیل تبریز را بچشید

10 ماه قبل
بازدید: 150
کد خبر: 000071697
0
جغور بغور؛ طعم اصیل تبریز را بچشید

“خوراک جغور بغور” در صورتی که به شیوه‌ای صحیح تهیه شود، می‌تواند با طبع‌های مختلف سازگار باشد و مورد پسند همه افراد قرار گیرد.

به گزارش تیم وبگردی ایونا، “خوراک جغور بغور” اگر با روش صحیح طبخ شود می تواند به طبع های مختلف نیز سازگار باشد و همه ی افراد آن را نوش جان کنند.

مواد لازم برای خوراک جغور بغور

  • قلوه گوسفند: 1 عدد
  • دل گوسفند:1 عدد 
  • جگر گوسفند:1 عدد 
  • جگر سفید:1 عدد
  • پیاز:4 عدد
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • کره:2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جغور بغور

دل گوسفند را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را بیرون بیاورید.

قلوه ها را هم همینطور از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا کنید.

همچنین لایه نازکی از روی جگر گوسفند بر دارید. جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با یک لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و بپزد  تا آب آن تمام شود.

سپس تابه ای  را روی حرارت قرار دهید و کره را داخلش بریزید تا داغ شود. پیاز های خرد شده را داخل کره بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

بعد به پیاز ها ، دل ، جگر سیاه ، قلوه و جگر سفید پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل دل و جگر تفت داده شده بریزید.حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا خوراک یواش یواش جا بیفتد و آبش کاملا کشیده شود.

مقداری سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

سپس خوراک را به همراه سیب زمینی  سرخ شده و یا  برنج  ، نان سرو کنید.

 

خبرنگار : ن.شاکر

برچسب ها
نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar