خورشت فسنجان به خاطر ترکیب گردو و رب انارش معروف است و ادویهها نقش بسزایی در برجسته کردن طعمهای آن دارند.
به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از فردای تازه؛ طرز تهیه خورشت فسنجان را در این خبر بخوانید.
درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۳۰ دقیقه | ۳۰ دقیقه | ۱ ساعت |
مواد لازم برای آماده سازی ادویه فسنجان خانگی به شرح زیر می باشد:
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مقداری دارچین: به مقدار لازم
افزودن مقدار ناچیزی شکر، تاثیر زیادی در طعم و مزه خورشت فسنجان به جا میگذارد.
اگر در تهیه خورشت فسنجان گردوی تازه را با مقدار کمی سبزیجات معطر اضافه کنید، قطعاً خورشت شما عطر و طعم بینظیری پیدا میکند.
افزودن دارچین در خورشت فسنجان باعث خوشمزهتر شدن آن میشود. هرچند که استفاده از آن به میل و ذائقه شما بستگی دارد.
توجه داشته باشید فلفل سیاهی که در خورشت فسنجان اضافه میکنید، به مقدار خیلی ناچیز و اندک باشد. چرا که در غیر این صورت مزه خورشت را متفاوت میکند.
توجه به کیفیت و نوع موادی که در خورشت فسنجان به کار میرود و همچنین در نظر گرفتن اصول و موارد مهم آشپزی، موجب میشود بتوانید خورشت فسنجان دلچسب و لذیذی را فراهم کنید. به طور معمول مواد اصلی و ادویه فسنجان خانگی به کار رفته در خورشت فسنجان چنین است که برایتان ذکر میکنیم:
در اغلب موارد خورشت فسنجان را با استفاده از گوشت مرغ، گوشت گوساله یا گاو یا گوشت قرمز چرخ کرده تهیه میکنند. ولی در اکثر مناطق شمال کشور، خورشت فسنجان را در مراسمات و مجالس با استفاده از گوشت پرندگان شکاری همچون اردک و غاز طبخ میکنند.
از آنجا که خورشت فسنجان دارای طبیعت گرم میباشد، لذا استفاده از آن در فصول سرد سال بسیار مطلوب و مناسب است.
اضافه کردن رب انار به همراه مغز گردو با ادویه مخصوص خورشت فسنجان، به عنوان مواد اصلی این خورشت شناخته شده و طعم و مزه این خورش بر اساس آنها تعیین میشود.
همه افرادی که دستی در حیطه آشپزی دارند، کاملاً آگاه هستند که داشتن یک ادویه سالم و تازه تاثیر بسزایی در مزه غذا به جا میگذارد. لذا این امکان وجود دارد ادویههای مخصوص هر غذا را خودتان در منزل مهیا کرده و یا آن را از مراکز عرضه سالم و معتبر تهیه کنید تا نسبت به سلامت آن مطمئن شوید. از این رو زمانی که در پخت خورشت فسنجان ادویههای آن را درست و به اندازه اضافه کرده و مواد اولیه آن را مرغوب انتخاب کنید، مطمئناً می توانید خورشت فسنجان خوش عطر و طعم ایرانی را به بهترین نحو در منزل تهیه کنید.
از جمله مواردی که موجب میشود در هنگام تهیه غذا بتوانید مزه دلپذیر و خوشایندی را در آن ایجاد کنید، رعایت فوت و فنهایی است که در هر غذایی متفاوت می باشد. عدم توجه به این موارد موجب میشود غذای شما طعم مطلوب و مناسبی پیدا نکند. در این میان افزودن ادویه در غذا نیز زمان خاصی دارد.
خورشت فسنجان نیز از این قاعده جدا نبوده و لازم است در هنگام تهیه آن به نکات مهم توجه کنید. در هنگام پختن این خورشت، لازم است در مراحل نخست ادویه خورشت فسنجان را در آن افزوده و مخلوط کنید. به این ترتیب ادویهها در حین پخت، به تدریج طعم و مزه به خورد مواد رفته و خورشت را خوش طعم می کنند.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید